KAMİT(DENİZ)

KISA BİLGİLER

Bu balığa ( Ciran) da denir. Pulatarina adı verilen kefal türüdür.

GENEL BİLGİLER

İsmi : KAMİT ( Kefal Türü )

Bulunduğu denizler : Karadeniz,Marmara,Ege ve Akdeniz Sahilleri

TÜKETİM ŞEKLİ

Beyaz eti çok lezzetlidir. Küçük boy kefalin tavası güzel olur. Büyük boyların ise buğulaması yapılır. Tepsiyle soğanlarla beraber dizilen fırında kefal de lezzetli bir yemektir.Bunun yanı sıra mayonezli haşlaması ve pilakisi de yapılır. Tütsülemesi de çok lezzetlidir.Yumurtasından tarama ve balık yumurtası yapılır. 

TÜKETİM AYLARI

Ocak-Şubat-Mart-Nisan-Kasım-Aralık 

GlobalSign

Sitemizdeki işlemler SSL protokolü ile gerçekleştirildiğinden bilgileriniz şifreli olarak aktarılmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi e-İşlem Merkezi, Global Sign sertifikasına sahiptir. Güvenlik sertifikamızı incelemek için sol tarafta bulunan Global Sign resmine tıklayabilirsiniz.